Боряна Тотева – Най-доброто ясновидство

  1. Начало
  2. Боряна Тотева – Най-доброто ясновидство
боряна тотева най-доброто ясновидство

Боряна Тотева – Парапсихолог – Най-доброто ясновидство и биоенергийно въздействие

Втори световно признат биотерапевт – Носител на награди – Москва 2005 / Прага 2006 / Германия 2007

Боряна Тотева е ясновидец, нумеролог със световно признание в сферата на най-доброто ясновидство и биоенергийно въздействие с повече от 25 години професионална практика.

Дарбата на Боряна се проявява още в детските й години. На 8 годишна възраст, тя изпада в клинична смърт. Веднага след като отново се възстановява, при нея настъпват промени. Две години по-късно майка й посещава баба Ванга, която й казва че дъщеря й има дарба от Бога и след 40-та си годишнина ,,ке странства,, и ще стане много известна.

Животът на Боряна напълно се променя през февруари 1991 година, когато тя сънува странен сън, от който се събужда с изключително силен прилив на енергия. След този сън й се случват странни събития – започва да вижда органите на хората във форма, цвят и обем, като на скенер, посочвала проблемите им без те изобщо да са споменавали за тях. Така се появява и прозвището й – жената скенер.

През 1997 година Боряна получва покана от министъра на вътрешните работи на Обединените арабски емирства  Муса бет Али. Още в първия й ден обаче той подлага ясновидството й на тежък изпит с въпроса дали в дома му има оръжие и къде се намира то. Боряна не се поколебава и за му отговаря: “Пистолетът се намира на третия етаж в чекмеджето отдясно” Боряна предсказва с изключителна точност и оглавяването на правосъдието в емирствата от страна на по-младият брат на министъра до две години, а след това и точните година и месец на сватбата на третия брат.

Боряна Тотева Днес

За Боряна са написани книги, снимани са филми, десетки пъти е била гост на множество предавания, но въпреки всичко тя не се променя и остава земен и обичлив човек, винаги приветлива и винаги помагаща на хората.

Боряна непрекъснато изследва уменията си. Тя е част от Научноизследователския център по медицинска биофизика на д-р Игнат Игнатов, където дава проби. Ясновидката е и носител на престижните международни награди, връчени и на конгреси в Москва 2005, Прага 2006 и Германия 2007. Резултатите, които тя показва я нареждат на второ място в света след немецът Дросинакис сред най-добрите ясновидци и специалисти по биоенергийно въздействие.

Днес Боряна е изградила свой метод на въздействие на базата на индивидуален подход към всеки човек. Тя вижда органите на човека във форма, цвят  и обем, както и неговата аура. По този начин открива дали има енергийна намеса и  какъв вид е тя – ментална, кодирана в предмет, или е родово проклятие.

Тази й способност й дава и възможността да неутрализира негативната енергия на магията и да зареди човека с положителна енергия. Магията се отразява както на психическото, така и на физическото здраве. За да преодолее човек подобно състояние, трябва да се лекува душата му. Именно това прави и Боряна.

Боряна като същност

Сертификати и Награди

Меню