Ясновидство

Боряна вижда аурата на човека и неговите органи във форма, цвят и обем. Така тя успява да надникне във Вашата съдба и да даде най-точният възможен отговор на всеки Ваш въпрос.

Нумерология

С помощта на специална руска нумерология, Боряна ще анализира съвместимостта с Вашия партньор. Ще Ви помогне да си дадете отговор на много Ваши въпроси около него/нея абсолютно дискретно.

Восъколеене

Боряна използва най-древният метод на восъколеене – етруският. Чрез него восъчната отливка показва врагът на даден човек, премахват се негативната енергия, стресът и напрежението.

Славянски Ритуали

Чрез специални древни славянски ритуали Боряна сформира желани събития, разваля магии, помага при проблеми в любовта, брака и бизнеса с лекота за всяка ситуация.

Жрица на бяло вудо

Древни африкански ритуали, наричани още “Бяло Вуду” буквално спомагат за отнемане на болката на човека в рамките на минути. Силно зареждане с позитивна енергия.

Помощ при безплодие

Със специалните си ритуали и силата на биоенергийното въздействие, Боряна е помогнала на много двойки да се сдобият с най-хубавото в живота – дете.

Откриване на изчезнали хора и предмети

Боряна ще Ви насочи къде да търсите своята изгубена вещ или човек, за когото нямате никаква информация.

Подобряване на отношения

Боряна успява да помогна и за събирането на разделени майка и син/дъщеря, отчуждени отношения с близки в семейството или роднини и приятели.

Събиране на разделени двойки

Ако проблемите в семейството Ви са довели до раздяла, или по необясними причини сте се разделили с Вашият приятел/ Вашата приятелка…

Помощ при зависими от алкохол и наркотици

Ако Вие или Ваш близък имат зависимост от алкохол или наркотици, чрез свойте методи на въздействие Боряна ще помогне за да се премахне зависимостта.

Тройна огнена защита

Защита от нова атака на негативна енергия от Ваши недоброжелатели. Защитата предпазва Вашето биополе и енергиен баланс.

Помощ при проблеми на психиката

Помага при депресии, страхови неврози, депресии, нощно напикаване и заекване при деца.

Потърсете Боряна на телефони

+359 888 328 356

+359 888 436 581

или пишете мейл на

jenataskener@abv.bg

Всеки ден от 20:00 до 22:00 Боряна отговаря безплатно на 1 въпрос по телефона!

Меню